Värnamo GIK
3 - 0
Osby IK
Värnamo GIK3 - 0Osby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 oktober, 17:00
Plats:Aplarinken
Serie:HockeyTvåan Södra B   Tabell >>
Samling:15:00
Osby föll med 3-0
2017-10-12 23:18
Värnamo - Osby IK 3-0 (2-0, 1-0, 0-0)

Skott 37-35

Kvällens match uppe i Aplarinken slutade med en 3-0 förlust.
Tycker vi är lite veka ikväll och krånglar många gånger till spelet onödigt mycket.  Defensivt är vi lite knackiga i afton men offensivt skapar vi åter igen goda chanser. Skjuter också 35 skott på bortaplan vilket är absolut positivt. Dock lyckades vi ej få hål på Värnamos målvakt.

Period 1
En period full av utvisningar och en period där Värnamo håller taktpinnen, dem lyckas få oss långa och passiva på banan vilket också leder till två kassar till deras fördel. Vi måste jobba på denna biten att lägga puckar på ställen där vi kan använda vår intensitet och tyngd. 

Period 2
En aning bättre period men fortfarande steget efter Värnamo tycker jag, dem tillåts vända spelet många gånger på mittplan och då är dem vassa. Vi måste vara noggrannare här och verkligen jobba puckar djupt och vara konsekventa med vår tredje gubbe högt. Värnamo gör 3-0 i mitten av perioden och det står sig matchen ut.

Period 3
En helt okej tredje period där vi kommer till en del farligheter framåt, värnamo tillåts även dem en del farligheter och det blir lite chanshockey från vår sida att få med oss något  att jobba på, dessvärre ingen lycka denna kväll och Värnamo tillåts behålla poängen i Apladalen medans vi får åka hem och ladda om inför Derbyt på fredag!

Syns i Hangaren på Fredag!

<< Tillbaka