Jesper Stenberg förlänger med Osby IK!
2017-05-10 17:47
Den egna produkten Jesper Stenberg skrev idag på ett nytt kontrakt med Osby IK. Det blir Jeppes femte säsong i OIK. (Foto: Peter Reimer)

Jeppe, som fyller 21 år om ett par dagar, kan spela både center och ytterforward. De senaste säsongerna har han oftast används som ytterforward och det är så det är tänkt att han ska användas kommande säsong också. De två senaste säsongerna har varit hans bästa rent poängmässigt. Han har då producerat 23poäng på sammanlagt 67 matcher.


Jeppe är en lugn kille och vi hoppas att en bra sommarträning blir starten på en god utveckling kommande säsong. Jesper är också en egen produkt och med dagens underskrift blir han den sjunde spelaren som har Osby IK som moderklubb.

 

Vi hälsar Jeppe välkommen till jubileumssäsongen 2017/ 2018!

 

Sportchef Ted Holmgren om det fortsatta arbetet med spelartruppen:

Vi arbetar just nu med att få in två backar och en center i truppen. Truppen består just nu av 21 spelare (inklusive målvakter) och vår målsättning är att landa på 24–25 spelare totalt sätt när vi går på is i augusti. Självklart vill vi få klart med dessa tre spelare så snart som möjligt, men vi känner samtidigt inte att vi är stressade. Det viktiga är att det blir bra med de tre spelarna som är på väg in.  


Nyhetsarkiv
Träningsmatcher klara2017-06-08 11:18