SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ledarna, sportlovscampen
Här kommer ledarna för campen presenteras, dessa är klara hittills: (Samtliga ledare har uppvisat ett godkänt utdrag ur polisregistret)
 
Jonny Mårtensson (Huvudansvarig för campen)
Huvudansvarig för Osby Camp för fjärde gången i ordningen. Om ni har några frågor är det Jonny ni ska kontakta han har koll på allt. 
Innan campen kommer han ge er all information  som ni behöver och under dagarna kommer han vara i ishallen hela tiden. Från tidig morgon till sen eftermiddag/kväll. 
 

Mikael Andersson (Huvudtränare för ispass)

Har varit med som ledare på campen många år och detta blir "Mickes" fjärde gång som en av två som är ansvariga för ispassen på Osby Camp. 
Mikael har genomgått dessa utbildningar Barn & Ungdomstränarkurs 1 & 2, Ishockeyns träningslära 1 & 2, Junior & Seniortränarkurs 1 & 2
Just nu är han tränare för Osby IK´s A2-pojkar och har meriter som tränare för juniorer samt seniorer i division 2. 
 
Daniel Bolin (Huvudtränare off ice pass)
Har varit ledare på campen många gånger och det är andra campen han är huvudansvarig för några av fyspassen. Daniel arbetar vanligvis som idrottslärare i grundskolan och är därför väldigt van vid att hantera barn och ungdomar. Han är även tränare för Osby IK B2 lag.
 
Cindy Carviken (Huvudtränare off ice pass)
Är med på campen för tredje gång med fokus på fyspassen. Cindy har bra rutin i att leda gruppass då hon gjort det flertalet gånger tidigare. 
 
Christoffer Nygren (Målvaktstränare)
Målvaktstränare på Osby Camp för första gången och han kommer hjälpa samtliga målvakter under campen med lite nya tips samt tricks. Nygren har genomgått målvaktsutbildning utav Skånes Ishockeyförbund. Han är till vardags målvaktstränare för samtliga lag i Osby IK samt även tränare för Osby IK´s team 13. 
 
Fredrik Nilsson (Fadder grupp 1)
Har genomgått flertalet barn och ungdomsutbildningar hos Skånes Ishockeyförbund och till vardags är han tränare för Osby IK D1 lag.
 
Patrik Boström (Fadder grupp 1)
Har genomgått flertalet barn och ungdomsutbildningar hos Skånes Ishockeyförbund och till vardags är han tränare för Osby IK D2 lag.
 
Marcus Ekberg (Fadder grupp 2)
Har genomgått flertalet barn och ungdomsutbildningar hos Skånes Ishockeyförbund och till vardags är han tränare för Osby IK C2 lag.
 
Niklas Fredriksson (Fadder grupp 2)
Har genomgått flertalet barn och ungdomsutbildningar hos Skånes Ishockeyförbund och till vardags är han tränare för Osby IK C1 lag.
 
Claes Dahlquist (Fadder grupp 3)
Har genomgått flertalet barn och ungdomsutbildningar hos Skånes Ishockeyförbund och till vardags är han tränare för Osby IK A2 lag.
 
Andreas "Figge" Sjölander (Fadder grupp 3)
Har genomgått flertalet barn och ungdomsutbildningar hos Skånes Ishockeyförbund och till vardags är han tränare för Osby IK D1 lag.
 
Markus Nilsson (Fadder grupp 3)
Har genomgått flertalet barn och ungdomsutbildningar hos Skånes Ishockeyförbund och till vardags är han tränare för Osby IK C2 lag.
 
 
 
Materialare från Osby IK ungdomslag kommer finnas på plats under helgen om ett par skridskor behöver en slipning.