SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Status ny ishall
2021-02-10 14:21
Glädjande nyheter från kommunen! 

Se nedan länk för mer information:
https://www.osby.se/nyheter/nyheter-2021/2021/2021-02-10-sa-kan-nya-ishallen-se-ut.html
Säsongen 21/22
2021-01-24 19:15
Under pågående säsong har planeringen för säsongen 21/22 redan påbörjats. Mer information gällande respektive lag finner ni på lagsidorna som ni hittar via menyn ovan.

We are back!
2021-01-23 11:44
Glädjande nyheter som kom i veckan att vi nu kan börja träna igen.
Lagen kommer nu att börja träna under kommande vecka och resp lags ledare kommer att informera när man börjar. Ang matcher så har man en förhoppning om att kunna komma igång med det på något sätt under säsongen, men det kommer inte att bli ngt seriespel.
I dagsläget gäller detta för ungdomslagen. J-laget får avvakta ett tag till, men vi kommer att föra en diskussion med kommunen om detta.

Fortfarande finns det restriktioner som vi måste följa och några av punkterna följer här:
- Vi kommer i möjligaste mån ombytta till träningarna
- Inte använder duscharna i ishallen utan duschar hemma
- Inga föräldrar får närvara i ishallen i samband med träningar

Länk till Osby kommuns nyhet:

Länk till Svenska hockeyförbundets tolkning av regeringen/FHM´s rekommendationer:
Julhälsning
2020-12-23 17:29
Hej

Första halvan av säsongen är avverkad och hockeyn har ju påverkats såväl som samhället i stort.
Som ni alla vet har nu ishallen stängts fram till och med den 24/1. 
Detta innebär att vi inte kommer att ha några vanliga träningar men ledarna i resp lag kommer att se över om vi har andra möjligheter.
Vår förhoppning är givetvis att vi kan komma igång med träningar igen i slutet av januari då vi vet hur mycket spelarna och även ledarna ser fram emot detta.

Spelarna i ungdomslagen har fått en liten julklapp från föreningen för att visa lite uppskattning i dessa speciella tider.

Från ungdomssektionens sida vill vi önska alla

God jul
&
Gott nytt år!Tinghockey
2020-12-18 12:58

Vår samarbetspartner Ting Hockey är en av Sveriges ledande hockeybutiker. Personalen är välutbildade i sortimentet och kan vägleda er i era köp av hockeyprodukter. Ting Hockey har ett brett sortiment som valts ut med omsorg. Besök butiken i Tingsryd eller tinghockey.com

Eller varför inte direkt till Osby IK Team shop.Ny uppdatering kring Corona
2020-11-25 18:46
Hej

Efter ändringen som började gälla i måndags denna veckan med max 8 personer vid allmänna sammankomster får riktlinjerna även ändras kring träningar för ungdomslagen. 
Tidigare har D1 - B1 lagen inte haft några föräldrar närvarande under träning. Detta kommer nu att utökas så att även D2 och D3 berörs av detta. Spelarna får lämnas vid entren till ledare och det är enbart i undantagsfall som föräldrar följer med in i ishallen (detta måste i såna fall godkännas av ledare).

För Hockeyskolan så kommer vi att fortsätta med träningar men kommer att lägga upp ett schema på vilka tillfällen som föräldrar kan närvara. Som tidigare är det max en förälder per spelare för de föräldrar som är schemalagda. Mer information om detta kommer att gå ut separat till HS föräldrar.

Tillsammans hjälps vi åt för att minska smittspridningen.

Håll I - Håll Ut!

Ny information fr Skånes hockey
2020-11-12 20:54
Hej

Vi har nu tyvärr fått ny information angående serierna. I tillägg till tidigare information om att A-lagets serie är inställd fram tills början på januari så har vi nu fått samma besked för J18 - D pojkar.
Vi fortsätter att träna enl tidigare information och om detta ändras återkommer vi med mer information.

Info fr Skånes hockey:
Hej,
Tävlingskommittén i Skåne har beslutat att förlänga pausen av seriespel för J18 div 2, A-C samt våra flickserier.
Poolspel för D är pausade sedan tidigare.
Återstart sker tidigast 3 januari 2021 såvida de lokala restriktionerna tillåter det.

Vad gäller träning hänvisar vi till FHM´s riktlinjer för de olika åldersgrupperna. Ni hittar information om detta på FHM´s hemsida eller på Skånes Ishockeyförbunds hemsida.

Tävlingskommittén har vidare beslutat att ställa in DM-spel för alla ålderskategorier då det inte är möjligt att hinna med att spela alla matcher på den korta tid som återstår i januari.

Mer information gällande uppstart av seriespel kommer v50.

Vidare ber vi er alla att iaktta de råd och rekommendationer som myndigheterna kommit med. Vi vill inte på något sätt riskera någons hälsa och vi vill inte heller äventyra en möjlig start av serierna i januari. 

Vi håller i och håller ut!
Träningar kommande vecka
2020-10-29 18:08
Hej

Efter de senaste veckornas utveckling har vi nu i Skåne fått nya riktlinger som alla vet.
Detta påverkar organisationen på olika sätt då senior- samt juniorlagen har fått ställa in sina träningar samt matcher. För de yngre lagen innebär riktlinjerna att man fortsatt kan träna om man följer de råd som har skickats ut från folkhälsomyndigheten.

Beslutet i styrelsen är att vi tills vidare kommer att fortsätta träna för alla yngre lag, men vi kommer att dra ner på antalet träningar.
Följande gäller från v 45:
- B / C pojkar tränar två gånger i veckan
- D pojkar tränar en gång i veckan
- Hockeyskolan tränar en gång i veckan (söndagar kl 10-11)

Dessa riktlinjer gäller i första hand tills den 17/11 eller tills annat kommuniceras. 

Vi vill även återigen poängtera angående närvaro av föräldrar under träningen. För de yngsta lagen(D-lag + HS) är det max en förälder som gäller vid träningar. För B- och C pojkar ser vi helst att inga föräldrar närvarar under träningar.

Vi rekommenderar även att så många som möjligt av lagen från Hockeyskolan upp till och med D1 byter om hemma. För B- och C-pojkar kommer möjligheten fortfarande att finnas för ombyte men tänk på att det ska vara 1 meter mellan alla spelare i omklädningsrummen. Ledare kommer att hjälpa till att se till att detta fungerar. I tillägg kommer alla genomgångar av träningar att ske ute på isen eller alternativt per lag för att undvika att flera lag samlas i ett omklädningsrum.

Istiderna för v45 och v46 kommer att kommuniceras ut via de vanliga kanalerna till resp lag.

Under nästa vecka den 3/11 har vi fotografering för lagen. Vi kommer att gå vidare med fotograferingen men det kommer att komma ut ett nytt schema med mer luft mellan de olika lagen.

Har ni några frågor får ni höra av er till U-sektionen.

FACEBOOK OCH TWITTER
Hockeyskolan 20-21

Nyheter från våra lag
Team 10, 22/02 06:17 
Team 10, 14/02 10:31 
Team 10, 07/02 14:12 
Team 10, 01/02 17:45 
Team 08, 31/01 14:02 
Team 10, 30/01 22:21 
J-lag, 24/01 19:15 
Team 08, 23/01 12:24