Anmälan till årets hockeyskola - klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

2021-10-19 18:02
 
2021-10-17 11:38
 
MATCH DAX
2021-10-12 22:11
Foto Peter Reimer
 
2021-10-08 16:08
Foto Peter Reimer
 
Seger i premiären och nu väntar Tyringe
2021-10-06 07:06
Foto Peter Reimer

Efter en mycket bra prestation och gedigen insats, blev det vinst borta mot Jonstorp i seriepremiären. Ledningen efter första perioden med 1-0, vilket dessutom kunde och kanske t.om borde varit något mål större, förvaltades på ett alldeles utmärkt sätt. Andra perioden fortsatte vi på den inslagna vägen och satte 2-0 efter knappt 3 minuter och när halva matchen var spelad ledde vi med 3-0, vilket också var ställningen efter 2 spelade perioder. I tredje perioden märkte vi direkt att Jonstorp började spela mer på chans och gjorde dessutom 1-3 redan efter 3:47. Vi var hela tiden på vår vakt och kunde göra en snabb replik med vårt 4-1 mål. Detta tog säkert mycket av deras energi och faktum är att det därefter åter kändes stabilt. Dom gör visserligen 4-2 med drygt 12 minuter kvar, men matchbilden förändras inte utan vi har istället ett flertal tillfällen att utöka ledningen, men matchen slutar 4-2. Viktigt, skönt och inte minst ett kvitto på att vi höjt vår högstanivå ännu ett steg. Bra jobbat boys !

Nu väntar Tyringe i hangaren. Ett Tyringe som minst sagt storsatsat för att infria deras tydliga målsättning. En målsättning att åter komma tillbaka till Hockeyettan efter denna säsong. De har ett namnkunning lag med flera individuellt skickliga spelare och rutin från högre sammanhang. Det kommer helt klart bli en intressant och spännande uppgift att ta sig an. Ser man till intresset inför matchen, så tyder allt på ett festligt och efterlängtat derby.

För vår egen del så har vi nu 3 raka vinster, med våra träningsmatcher mot Alvesta och Sölvesborg inräknade. Att vi i denna match åter måste upp på topp som lag och på individnivå, råder ingen som helst tvekan om. Vi kommer göra allt vi kan, både vara mentalt förberedda och fysiskt för att anta denna utmaning. Vi ser framemot matchen med stor tillförsikt och med hjälp av alla OIK:ares stöd ta poäng. Med våra ledord i ryggen, klubbmärket på bröstet och supportrarnas stöd, kommer vi att gå in i denna match med bra känslor.

Vi gör det tillsammans, för då är vi starka !

Gemenskap - Glädje - Engagemang

Bästa hockeyhälsningar

Christer Dreberg - Head Coach       

2021-10-04 18:35
 
Seriestarten närmar sig
2021-09-27 18:27
Foto Peter Reimer

Med gårdagens träningsmatch och vinst mot Sölvesborg har vi nu matchat klart inför seriepremiären. 6 matcher är spelade med blandat resultat, men där det trots allt gått åt rätt håll. Utifrån förutsättningarna som varit och för den delen är fortfarande, är det starkt och positivt att vi trots allt kan se en utveckling. Vi har med mycket möda och stort besvär tagit oss en igenom en förberedelseperiod där skador, sjukdomar samt frånvaro av diverse slag avlöst varandra. Faktum är att vi till dags datum inte haft en enda träning eller match med "ordinarie" manskap. Detta har medfört att ett flertal juniorer varit uppe och tränat samt även spelat. Från vår ispremiär den 16:e augusti har dessa tagit både ett och två steg framåt, vilket är mycket glädjande och roligt att se. Bra jobbat boys !

Ser vi tillbaka till våra 6 träningsmatcher så blev det förluster i våra tre första, dock efter jämna matcher. Därefter avslutade vi med oavgjort mot Olofström samt vinster mot Alvesta och Sölvesborg. Bättre prestationer som lag, men där det individuella ska upp på en högre och mer kosekvent nivå. Utifrån detta så kommer vår "lägsta nivå" att höjas och så även vår "högsta nivå". Vi kommer bli jämnare och stabilare, vilket ger trygghet och fler poäng över tid.

Truppen är fortfarande inte komplett av olika anledningar. Närmast att ansluta till truppen är Matthew Anders. Ett välbekant ansikte för Osby publiken och kommer nu göra sin 3:e säsong i OIK dressen. En pålitlig och seriös spelare som älskar att tävla. Han blir ett mycket efterlängtat och välkommet tillskott till ett förstunden lite sargat OIK. Utöver detta så jobbas det för att få in yterliggare några spelare med spets som genom detta kommer höja övriga spelare och laget som helhet. När detta blir klart vet vi ännu inte, men återkommer så fort vi har mer information att delge.

Nu återstår det fyra träningar innan seriepremiären borta mot Jonstorp på söndag. Ett med all säkerhet svårspelat Jonstorp som bygger mycket av sitt spel på fart och energi. Med diciplin, kontinuitet och beslutsamhet ska vi även kunna bemästra detta motstånd.

Med alla OIK:ares stöd och engagemang ska vi gå en positiv säsong till mötes.

Tillsammans är vi starka !

Bästa hockeyhälsningar                                                                                                                                                                                                   

Christer Dreberg - Head Coach

Gemenskap - Glädje - Engagemang    

Match dags!
2021-09-23 14:06
 
FACEBOOK OCH TWITTER
Hockeyskolan 21-22

Nyheter från våra lag
Team 10, 17/10 08:53 
Team 07-08, 16/10 17:03 
Team 11, 14/10 21:41 
J-lag, 11/10 16:36 
Team 10, 10/10 18:02 
Team 07-08, 08/10 16:28 
A-lag, 08/10 16:12