Välkomna till U10

F möte
2018-04-19 21:58
Hej

Här kommer korta noteringar från f mötet.

Ekonomin är god. Inkomsterna är cuperna vi haft samt OIK ringen. Förslag var att ha ngt att sikta på lite längre fram. T.ex. en resa till Tjeckien.
Vi kommer att fortsätta på samma sätt som tidigare att man på cuperna betalar spelaravgiften själv och vi tar lagavgiften från lagkassan.

Vi kommer att ha aktiviteter tillsammans med fotbollslaget några gånger innan sommaren.
Datumen som det ser ut just nu är:
3/5
17/5
31/5
14/6
29/6 avslutning med övernattning 
Exakt aktivitet återkommer vi med men som vi pratade om är det innebandy, olika typer av fys samt brottning som ligger närmast tillhands.

Nästa säsong
- fys en gång i veckan med olika fokusområden.

- spelarsamtal kommer att hållas i början av nästa säsong samt en gång under januari/februari

- tränare, Jonny, Rasmus, Claes fortsätter som tidigare. Andy kommer att vara mindre på isen, men fortfarande hjälpa till vid behov. Micke kommer att kunna hjälpa till me på isen då både Jonny och Claes reser en del i jobbet.

- lagledarrollen tar Rasmus

- Peter fortsätter som materialare

- kiosk ansvaret måste lösas, om ingen kan tänka sig att ta hand om det får vi lotta ut det bland de som inte redan är engagerade på annat sätt innan sommaren

- liverapportering kan Börje hjälpa till med men vi behöver vara 2-3 st som kan det. Tillägg efter f mötet: En idé kan vara att de som har hjälpt till med klockan tidigare kanske kan hjälpa till även här.

- speaker tar Andy/Niclas

- klockan tar Micke/Björn

- cuper tittar vi på. Eventuellt kör vi vår hemmacup som en uppstart säsongen 2019

Sommarcamper diskuterades och är det ngn som ska åka får man gärna meddela det så kanske fler är sugna.

Rinkdansen
- bord bokas till u10. Vi ser gärna att så många som möjligt kommer. Meddela på slingan senast den 1/5.

- inför rinkdansen har vi blivit tilldelade att hjälpa till den 15/5 från kl 18. En förälder från varje spelare behöver vara med denna kvällen förutom för Theo, Olle, Axel som har andra dagar.
Är det ngn som absolut inte kan detta datum får ni höra av er så får vi se hur vi kan lösa det. Jonny och Claes tar hand om bemanningen på söndagen då det ska städas upp.

Mvh
Ledarna
Cupen
2018-03-25 08:38
Hej

Vill börja med att tacka samtliga föräldrar för en kanon insats igår! Alla hjälpte verkligen till och högg i där det behövdes. Av de lag jag pratade med var det bara positiva kommentarer, och flera frågade om vi arrangerar detta nästa år igen. Vi återkommer med mer info ang detta.

Och till de som hjälpte till förutom föräldrar ska ha en stor eloge, allt från speakerbåset till lotteriet / maskoten. 
Domarna gjorde även dom en kanoninsats under hela dagen och fick bara positiv feedback!
Upplevde det som att lagen/ledarna skötte sig bra men det har ju domarna en stor del av att stävja saker på rätt sätt direkt.

Till sist har vi ju krigarna på isen. Trots få spelare lyckas vi gå vidare till semifinal och väl där gör dom bästa matchen i cupen. Det är kul att se att dom som vanligt lyfter sig när matcherna gäller vinna eller försvinna!
Även om vi hamnar i ett par måls underläge ger dom aldrig upp och kämpar på riktigt bra. Tyvärr en uddamålsförlust som likaväl kunde blivit annat resultat med sista skottet i slutsekunderna.
Även i bronsmatchen står vi upp bra men har inte riktigt orken när vi bara har två femmor att tillgå. 
Spelarna ska vara stolta över sin kämpainsats igår och det kommer snart en ny chans i Hbg!

Cupen i Hbg blir avslutningen på säsongen, inga fler träningar efter den. Men de kommande veckorna kör vi på enligt följande:
V13
Tisdag 18-20 stora(fys)
Onsdag 18-19.10 lilla
Torsdag 18-19.20 stora

V14
Tisdag 19-20 stora
Torsdag 18-19.20 stora

Återigen stort tack till samtliga!

Mvh
Ledarna
Cup 24/3 + 7/4
2018-03-18 20:23
Hej

Efter en väl genomförd träningsmatch idag mot Jonstorp är det dags för vår egen cup nästa helg den 24/3.

Bemanningsschemat är uppdaterat under dokument. Ändringar är att de som hade grillning på Coop kommer att hjälpa oss med grillningen. 
Vi har även lagt till en tävlingsledning bestående av Andy, Niclas och Rasmus. Tävlingsledningen är ett krav att ha om det skulle uppstå några problem under matcherna, vilket vi givetvis hoppas att undvika.
I bemanningsschemat ser ni även vad ni ska handla till våfflorna, dvs antingen smet, grädde eller våfflor. Våffelsmeten ska vara färdigblandad i 1.5 liters flaskor. 
Angående extra bemanningen så behövs det hjälp med att öppna båsdörrar i utvisningsbåset. Men även till tipsrundan, support till grillning, försäljning av halva potten och om det är ngn som kan tänka sig att ta maskoten under en vända (heltäckande så ansiktet syns inte...).

Vi samlas på lördag kl 6.30 i ishallen för att göra de sista förberedelserna. Men vi kommer att försöka ha så mycket som möjligt klart på fredagen. Under veckan bestämmer vi vilka som behöver vara på plats för att förbereda på fredagen.
Tre träningar den kommande veckan innan cupen och sen hoppas vi på en kanon cup!

Den 7 april åker vi till Helsingborg för att spela vår sista cup samt matcher för året. I dagsläget vet vi bara om att Theo inte kan spela i Hbg. Är det fler som inte kan närvara måste ni meddela det senast på tisdags träningen, då vi ska betala in spelaravgiften. Påminner även om att swisha 300 kr till Jonny, 0708365039, för spelaravgiften för de som ska vara med.

Vi återkommer hur vi gör med avslutning på säsongen.

mvh
Ledarna
Sportlovsveckan
2018-02-19 17:07
Hej

Under sportlovsveckan gäller följande:
Tisdag: Träning som vanligt 19-20 på lilla 
Onsdag:13:40-17:00 is+fys(spegelsalen)
Torsdag:13:40-17:00 is+Bowling
Fredag:13:40-17:15 is+innebandy (hasslaröd)
Vi kommer att köra uppvärmning inför alla tre passen.

Hämtning sker antingen vid hasslaröds sporthall eller bowlinghallen.
Ta med kläder för fys eller innebandy samt innebandyklubba på fredagen.

Vi samlas 12:30 i omklädningsrummet varje tillfälle. 
Ett tips är att killarna/tjejerna har med sig något att äta mellan passen.

På lördag 24/2 spelar vi i Ängelholm. Match mot Rögle samt Troja Ljungby. Samling kl 09.45 vid ishallen eller 10.45 för de som kör direkt.

Mvh
Ledarna
Bemanning cupen/A-lags matcher, medlemsavgifter
2018-01-10 18:03
Hej

ICA Supermarket Cup
Vi har nu 6 stycken lag anmälda till cupen och siktar på att få in två stycken till. Varberg är senaste laget att anmäla sig.
Under dokument finns nu en första version av bemanningsschemat. Om det är ngt som inte fungerar enligt detta schema får ni höra av er så fort ni kan.

Medlemsavgifter
För de som valt att betala in halva träningsavgiften och inte har ngt äldre syskon ska det betalas in omgående. Tänk även på att avgiften för bingolotter ska betalas om man inte har valt att prenumerera.

Bemanning
För vår nästa match gäller följande bemanning:
Lör 3/2 13.30 - 15.30 Emelie, Axel Theo (speaker)
  15.30 - 17.45 Nell, Milo Tim (klockan)

Och under dokument finns nu även den senaste versionen av bemanningen för A-lags matcher. Ett par matcher har blivit flyttade till fredagar, t.ex. nu på fredag, så kolla upp när ni har bemanning.

mvh
Ledarna
Matcher + cupinfo
2018-01-04 10:04
Hej

Poolspel
Matcherna för våren är nu uppdaterade i kalendern.
Vi har två omgångar som vi inte har fått tiderna för än:
  • 14/1 i Glimma (tider kommer senast i början av nästa vecka). Matchen flyttad till Glimma istället för Krstd.
  • 20/1 i Kristianstad. Kommer bli start runt 10-11. Exakta tider kommer inom kort.
ICA Supermarket Cup 24/3
Vår egen cup är den 24/3 och där är det som tidigare informerat bra om ni börjar försöka få ihop lottervinster. Kanon om ngn har kontakt med en SHL klubb så att vi kan få in en eller ett par matchtröjor till lotteriet.

Bemanningen kommer att skickas ut senare men då vi i dagsläget enbart är 13 spelare i cupen så kommer det att bli en del att göra. Vi återkommer med information om bemanningen om några veckor.

Angående maten så vore det återigen bra om det finns ngn som kan tänka sig ta hand om ansvaret för att organisera inköp samt upplägg. 

I dagsläget är det Värnamo, Hanhals, Kristianstad samt Falkenberg som anmält sig. Så det ser ut att bli en riktig rolig turnering med många nya lag.

HHC Cupen 7/4
Vi avslutar året med en cup i Helsingborg den 7:e April. Vi hoppas att så många som möjligt kan vara med.

Har ni några frågor är det bara att höra av sig!

mvh
Ledarna
Nell/Emelie team Skåne
2017-12-30 09:57
Hej, idag håller vi alla tummarna för våra tjejer Emelie / Nell som spelar för Team Skåne i Smålands Nyårscup. Kör hårt tjejer! Mvh Grabbarna i Osby. 

Man kan se laguppställningar, matchtider och följa resultat på:
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Till Startsidan, 26/02 16:28