Välkomna till U10

Bemanning cupen/A-lags matcher, medlemsavgifter
2018-01-10 18:03
Hej

ICA Supermarket Cup
Vi har nu 6 stycken lag anmälda till cupen och siktar på att få in två stycken till. Varberg är senaste laget att anmäla sig.
Under dokument finns nu en första version av bemanningsschemat. Om det är ngt som inte fungerar enligt detta schema får ni höra av er så fort ni kan.

Medlemsavgifter
För de som valt att betala in halva träningsavgiften och inte har ngt äldre syskon ska det betalas in omgående. Tänk även på att avgiften för bingolotter ska betalas om man inte har valt att prenumerera.

Bemanning
För vår nästa match gäller följande bemanning:
Lör 3/2 13.30 - 15.30 Emelie, Axel Theo (speaker)
  15.30 - 17.45 Nell, Milo Tim (klockan)

Och under dokument finns nu även den senaste versionen av bemanningen för A-lags matcher. Ett par matcher har blivit flyttade till fredagar, t.ex. nu på fredag, så kolla upp när ni har bemanning.

mvh
Ledarna
Matcher + cupinfo
2018-01-04 10:04
Hej

Poolspel
Matcherna för våren är nu uppdaterade i kalendern.
Vi har två omgångar som vi inte har fått tiderna för än:
  • 14/1 i Glimma (tider kommer senast i början av nästa vecka). Matchen flyttad till Glimma istället för Krstd.
  • 20/1 i Kristianstad. Kommer bli start runt 10-11. Exakta tider kommer inom kort.
ICA Supermarket Cup 24/3
Vår egen cup är den 24/3 och där är det som tidigare informerat bra om ni börjar försöka få ihop lottervinster. Kanon om ngn har kontakt med en SHL klubb så att vi kan få in en eller ett par matchtröjor till lotteriet.

Bemanningen kommer att skickas ut senare men då vi i dagsläget enbart är 13 spelare i cupen så kommer det att bli en del att göra. Vi återkommer med information om bemanningen om några veckor.

Angående maten så vore det återigen bra om det finns ngn som kan tänka sig ta hand om ansvaret för att organisera inköp samt upplägg. 

I dagsläget är det Värnamo, Hanhals, Kristianstad samt Falkenberg som anmält sig. Så det ser ut att bli en riktig rolig turnering med många nya lag.

HHC Cupen 7/4
Vi avslutar året med en cup i Helsingborg den 7:e April. Vi hoppas att så många som möjligt kan vara med.

Har ni några frågor är det bara att höra av sig!

mvh
Ledarna
Nell/Emelie team Skåne
2017-12-30 09:57
Hej, idag håller vi alla tummarna för våra tjejer Emelie / Nell som spelar för Team Skåne i Smålands Nyårscup. Kör hårt tjejer! Mvh Grabbarna i Osby. 

Man kan se laguppställningar, matchtider och följa resultat på:
Cup i Skillingaryd + julavslutning
2017-12-13 17:48
Hej

För cupen i Skillingaryd ligger nu spelschemat som tidigare informerat under dokument. Då vår första match börjar kl 8.40 så kommer det att bli en tidig morgon. Vi behöver vara på plats senast kl 8.
Vi har även anmält antal spelare och där har vi rapporterat en nötallergiker. Är det ngn som har ngn specialkost att ta hänsyn får ni höra av er omgående så vi kan meddela det till Skillingaryd.

På måndag den 18/12 kommer det att bli en julavslutning liknande den vi hade förra året tillsammans med A-laget. U10, U12 samt U13 har istid mellan 18.50 - 19.30.

//Ledarna
Julavslutning + cup info
2017-11-26 11:31
Hej

I gårdagens matcher i Ängelholm mot Rögle visar vi prov på bra spel, mkt passningar och hjälper varandra bra inom laget. Kul att se att det funkar så bra både offensivt med även bra defensivt där inte alla rusar efter pucken. 
Nya tag i veckan med träningar följande tider:
Tisdag 19-20 (lilla banan)
Onsdag 18-19.10 (lilla banan)
Torsdag 18-19.20 (stora banan)

Kommande matcher + aktivitet
Nästa match blir den 9/12 hemma mot Rögle och Glimma. Efter dessa två matcher planerar vi att göra ngn form av aktivitet med laget. Vi kommer att göra det direkt efter våra matcher är slutspelade. Vad det blir får vi återkomma till.
Är det ngn som inte kan vara med på kvällen efter matcherna vill vi gärna att ni hör av er så fort som möjligt så att vi vet om ska fortsätta med planering av kvällen eller inte. Helst redan idag 26/11.

Kinnarps Cup
Cupen i Skillingaryd den 26/12 hoppas vi blir av, än så länge är det 3 lag anmälda men där är några lag till på gång in. Vi hör av oss så fort vi vet mer om tider osv.

HHC Cupen
I tillägg till cupen i Skillingaryd har vi planer på att avsluta säsongen med en cup i Helsingborg den 7 April. Är det ngn som redan vet nu att man inte kan vara med så får ni höra av er annars planerar vi att anmäla oss under kommande vecka.

ICA Supermarket Cup
Slutligen till vår egen cup. Vi har som tidigare meddelat cup den 24/3. Vi har ett lag hittills anmält men vi kommer att rikta oss till vissa lag och försöka få in fler innan jul. 
Angående maten så siktar på att göra liknande som vi gjorde förra året med maten dvs att vi lagar den själva om inte ngn har en annan bättre idé. 

I och med att vi enbart är ett lag i år så kommer vi till att dra runt allt själva. Det innebär att vi antagligen får dra ner på någon / några aktiviteter (ev. grillning utanför, våfflor). Än så länge har vi inte bestämt ngt av detta.

På lotteriet brukar vi ju få in en del pengar så här kan ni redan nu börja fundera på saker som kan användas som vinster. Vi kör samma upplägg som förra året med 5 vinster per spelare för ca 50 kr. Har ni möjlighet att ta med tröstpriser eller annat från företag så får ni gärna göra det. Vi hoppas att Jenny och Peter kan ta ansvaret för detta och göra det lika bra med fördelningen av vinster som tidigare år.

Det viktigaste just nu förutom att få in lag är att vi har ngn som kan ta ansvaret för att ha huvudansvaret för maten, dvs inköp. Vi kommer givetvis att få hjälpas åt att förbereda maten under sista veckan.
Men vi behöver ngn som pratar med ICA och synkar med U8/U9. Är det ngn som kan tänka sig att ta hand om detta vore det bra om ni hör av er till Claes. Det vore bra om vi som redan är involverade i cupen på annat sätt kan slippa att ta detta också. Efter att vi har bestämt vem som tar hand om detta kommer vi att sätta ett möte för att gå igenom vad som behövs göras härnäst.

Har ni några frågor får ni höra av er.

Mvh
Ledarna
Info v47
2017-11-20 07:35
Hej

Kanon avslutning på helgen med storvinst för A-laget och vi gjorde en bra insats mot Rögle på lördagen. Kul att se att det funkade så pass bra!
Bilder från vår match finns på följande länk:

Denna veckan är det träningar följande tider:
Tisdag 19-20
Onsdag 18-19.10
Torsdag 19-19.50
På tisdagen är det fotbollsavslutning men vi kör träning för övriga.

I helgen är det match mot Rögle i Ängelholm. Samling kl 9.30 på lördag och matchstart är 11.30. Vi kommer att spela två matcher mot Rögle, dock inte samma lag som vi mötte i helgen. 
Meddela som vanligt om det är ngn som inte kan vara med på lördag eller kommer att åka själv. Om man kör själv är det samling kl 10.30 i Ängelholm.

Damasker
En del av spelarna har slitna matchdamasker. Vi har några stycken över sen inköpet senast och om det är ngn spelare som vill köpa nya för 200 kr finns det några över. De har eventuellt initialer från spelare som slutade för ett par säsonger sen. Hör av er till ledarna om det är ngn som vill köpa damasker så kan vi se om vi kan få ihop rätt storlek. 
Är det för många som anser att de behöver nya får vi ta en diskussion om vi ska köpa in nya till samtliga i laget, men vi ser helst att vi väntar med det tills nästa år eller slutet av denna säsongen.

Fys/Uppvärmning
Tänk på att de gånger vi kör fys innan träning eller när det är match att spelarna har rätt skor med sig samt kläder för uppvärmning.

//Ledarna
Träningsmatchen mot Rögle BK
2017-11-18 17:10

Fler bilder (+7) >>
Träningsmatchen mot Rögle BK, spelades i 3x20 och på helplan
 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Träning, Lilla, 23/01 18:00
Träning, Stora, 25/01 18:00
Träning, Lilla, 30/01 19:00
Träning, Lilla banan, 31/01 18:00
Träning, Stora, 01/02 18:00
Match, Osby ishall, 03/02 14:20
Nyheter från föreningen
Osby Ishockeyklubb, 31/12 13:36