SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Prova på hockey för tjejer 13/3
2022-03-13 16:23
Ett glatt gäng med tjejer som kom och tränade med oss (yngsta deltagaren står bakom fotografen med mamma), i bakre ledet våra duktiga hjälpledare Nea, Vera och Siri.

Vilken dag!! Hockey, gläde och gemenskap! 

 

Vi har idag, 13/3 haft prova på tillfälle gång ett med alla hockeysugna tjejer och det blev succe om jag får säga det själv! 7 st nya tjejer kom ner till hangaren för att prova på hockey. 6 st av våra redan aktiva tjejer i föreningen var med på isen, så det var hela 13 st tjejer på isen totalt. Hoppas att alla vill/kan vara med även nästa söndag för att prova på ännu mer och ha kul tillsammans. 

 

För er tjejer som inte kunde vara med idag så är det inte försent! Vi kommer ha minst ett prova-på tillfälle till redan nästa söndag, den 20/3 mellan kl 10-11. Vill man ha lite hjälp med att hitta utrustning m.m. så är det bra om man kommer ca 30-40 minuter innan träningen börjar så vi hinner hjälpa er alla på ett bra sätt. Ta med skridskor och hjälm själv! 

 

Stort TACK alla dagens ledare, tjejer som kämpade och föräldrar som hejade på! 

 

Har ni några frågor kring utrustning eller liknande så tveka inte att ringa!

Ha en fortsatt fin dag i solen!

//Stina

+(46)733-443510


Nyhetsarkiv
EXTRAINSATT Träning!2022-04-04 09:08