SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Hej och varmt välkomna till Osby IKs flickverksamhet! Säsongen 2023/2024
Bild från tjejernas avslutning VT 2023.

Nu är det dags, igen :)

 

Vi fortsätter vår fantastiska resa i Osby IK. Vi vill bli ännu fler tjejer i föreningen!

 

Vi kommer även denna säsongen att ha en egen stående tid/vecka, Söndagar kl 9-10 på lilla isen och vi finns för alla tjejer som vill träna hockey tillsammans med andra tjejer. På onsdag kvällar är det gemensam träning mellan kl 18-19 för alla i hockeyskolan.

Vi har som framtida mål att anmäla ett lag i flickserie.

 

Vi kommer i år igen ha fantastiska ungdomsledare som hjälper oss på träningarna dem heter Siri och Vera. 

 

Man får gärna komma ca 30 minuter innan för att hinna byta om till utrustningen och ta sig ut på isen i tid. Om du kommer som ny, kom i god tid alt kontakta oss ledare i god tid innan träningen så vi kan hjälpa er om ni saknar utrustning eller liknande. Ett tips är att titta i shopen i ishallen, där finns en hel del begagnad utrustning som funkar hur bra som helst, är lite osäker på öppettiderna så stick ner på allmänåkningen och kika på dörren vet ja. Onsdagkvällar brukar vara säkrast. För de yngsta nybörjarna i hockeyskolan har vi en del låneutrustningar men man behöver ha med egen gallerhjälm, skridskor och klubba.

 

Ring oss om ni har frågor!

Hoppas vi ses,

Mvh ledarna

 

Följ oss gärna på instagram;

 

 #osbyik_tjejer

Fotografering
2023-10-24 18:31
Fotografering okt 2023

Alldeles nyligen ordnade Hockeyskolan med fotografering för alla barnen. Inte helt lätt att få alla att sitta stilla! Bra jobbat alla ansvariga på isen.  Alla fastnade i alla fall och resultatet kan snart skådas i glas-skåpet innanför dörren i ishallen. 

 

Lite info inför kommande höstlov, Söndagen den 5/11 är det träning som vanligt kl 9-10 för dem som vill och kan på stora isen. Välkomna! 

Ändrad träningstid
2023-09-30 18:47

Hej allihopa!

 

Vill bara göra er uppmärksamma på att vi har ändrat träningstid och nu tränar mellan

kl 9-10 på söndagarna.

På onsdagarna ligger träningen kvar mellan 18-19 på lilla isen precis som tidigare :)

 

Vi ses i hangaren :) 

 

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor.

//Ledarna

AVSLUTNING Säsong 22/23
2023-03-24 12:10

Vilken resa Osby IKs tjejer gjort denna säsongen!

Från att ha varit 9 aktiva i hela föreningen 21/22 till nu i slutet på säsongen 22/23 ca 20 st aktiva.

 

Imorgon lördag den 25/3 har vi vår sista träning för säsongen 22/23. 

Tjejerna kommer då få hjälpa till att hålla i träningen med övningar de redan valt och guida föräldrar och syskon ute på isen genom den svåra konsten att åka skridskor. (Obligatoriskt med hjälm och skridskor ute på isen för alla som deltar).

Vi avslutar sedan med en rysare, nämligen med match, föräldrar/syskon mot Osby IKs tjejer. 

 

Vi samlas ca 13.45 för ombyte och har sedan istid på STORA isen 14.15-15.15.

Innan vi säger hej då kommer vi ha utdelning av träningspriser m.m. ute på isen.

 

Om vi inte ses imorgon av någon anledning så önskar jag och alla ledare er alla tjejer, syskon och föräldrar en fantastisk vår och sommar så ses vi igen i höst taggade som aldrig förr.

Har ni några som helst frågor tveka inte att höra av er. 

 

Önskar ni föräldrar engagera er på något vis, gillar du kanske att slipa skridskor och skruva på hjälmar? Kanske är du en fena på att boka sociala aktiviteter eller marknadsföra? Ta gärna kontakt med oss i ledarteamet, vi tar tacksamt emot hjälp och arbetet med säsong 23/24 har bara börjat :)

 

Mvh Ledarna

Träning den 12/2
2023-02-07 11:23

Hej alla hockeyglada!

 

Trekronors hockeyskoladag resulterade i några nyförvärv både på tjejsidan och killsidan,

så glada för det är vi!! På söndag, ja hela helgen är det DM-slutspel för ungdomar i U13, U14 och U15 kom ner och titta vet ja. På söndag 12/2 mellan kl 10-11 har vi vår träning som vanligt, dock har vi inte tillgång till omklädningsrum pga DM-slutspelet så vi ses nere vid lilla rinken. Passa på att stanna kvar en stund efteråt och visa era föräldrar hur kul hockey är! Det kommer vara musik, kiosk m.m. igång under dagen. Både på lördagen och söndagen kommer rena tjejlag spela! 

Gå in under fliken U-lag i ovankant och klicka in på Team 09 för att se spelschemat. 

 

Ha det fint! 

//ledarna

Nationell trekronor hockeyskola dag! 29/1
2023-01-13 13:35

Hej allihopa! 

 

2023 börjar med en rivstart precis som det ska vara i hockey. Den 29/1 mellan 12.30-14.00 vill vi speciellt välkomna er tjejer och killar födda 2015 och yngre. Det är då den nationella TKH-dagen, en dag då föreningar över hela Sverige uppmärksammar just hockeyskolan på olika sätt. 

 

Vill ni komma ner och se hur det är att åka skridskor med full utrustning? Ta med skridskor, gallerhjälm och klubba! Vi har ett antal utrustningar att låna ut. Bra om man kommer i god tid alt hör av sig innan om man vill låna utrustning. Är det något annat du saknar, skridskor eller liknande ta kontakt med någon av oss ledare i god tid innan. 

Kiosken kommer att vara öppen :)

Välkomna! 

JUL & NYÅRSLEDIGT
2022-12-19 15:36

Hej!

 

Sista träningen för 2022 har nu varit och vi laddar batterierna för uppstart och träning igen den 8 januari 2023. Passa på att sticka ner och köra allmänåkning på lovet, istidsschemat hittar ni för respektive vecka på OsbyIKs första sida i rullfliken till höger.

 

Fredagen den 16/12 var en hel del av våra tjejer på utflykt och kollade på landskamp mellan Sverige-Finland i Catena arena. Var häftigt att få se damkronorna och att se två hela lag med seniortjejer på isen. Flera av tjejerna blev grymt taggade av detta, härligt att se! 

 

Det var ett kraftigt manfall på sista träningen i helgen med sjukdomar och poolspel på olika håll men våra ungdomsledare var som vanligt flexibla och tog hand om tjejerna som kom på ett fantastiskt sätt. STORT tack ska ni ha för denna terminen, vi ser framemot ett lysande 2023 med er alla.

 

Ta hand om er nu så säger vi God JuL & Gott Nytt År!

//ledarna

Höstlovsledigt!
2022-11-02 16:14

Hej alla tjejer!

 

Den 6/11, alltså nu på söndag då tar vi höstlovsledigt! Således ingen träning den dagen.

Passa på att nyttja allmänåkningen nu på lovet om ni är lediga, ni kan se när isen är ledig på osbyik.com dvs första sidan, under dokument hittar ni sedan istiderna vecka för vecka. 

 

Vi ses nästa vecka! 

//ledarna

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Till Startsidan, 02/12 16:17 
Till Startsidan, 01/12 12:14 
Till Startsidan, 28/11 12:49 
Till Startsidan, 27/11 10:21 
Till Startsidan, 20/11 10:42 
Till Startsidan, 16/11 12:30