SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Årsmöte i CAFETERIAN den 7 juni kl 19.00
2021-06-04 10:47
VÄLKOMNA PÅ ÅRSMÖTE!
Den 7 juni är det dags för årsmöte.
Mötet startar kl 19,00.
 
MÖTET KOMMER ATT HÅLLAS I CAFETERIAN!!!
 
Alltså INGEN livesändning via Teams.
 
Hoppas att så många som möjligt har möjlighet att närvara.
Varmt välkomna!
/OIK
Boken om Osby Ishall är klar!
2021-06-02 21:14
Varför inte passa på och återuppliva gamla minnen med allt från bandy, hockey bockey, ishockey och konståkning.
 
En helt fantastisk bok som påminner Dig om hur det varit med issporterna i Osby. 
 
Boken ”Osby ishall genom tiderna” är Nu färdig och Du som bokat boken kan hämta ut Ditt exemplar eller köpa en bok på OIK,s kansli. 
 
Måndag & tisdag 09.00 - 16.30. 
Lunchstängt 12.00 - 13.00
 
Onsdag 09.00-12.00
 
Torsdag 09.00-18.00
Lunchstängt 12.00-13.00
 
Boken kostar 250 kr. 
 
Välkommen ! 
Cottam återförenas med Hobbs i Osby IK
2021-05-23 20:23

Vi är alla fantastiskt glada att idag kunna prestentera denna nyhet.

För 2 säsonger sedan spelade dom tillsammans i juniorligan OJHL och laget Burlington Cougars. De mäktade med hela 78 poäng tillsammans. Dessa fördelades med 48 poäng för Cottam och 30 poäng för Hobbs. Ett fruktat par som alltid var ett offensivt hot då de var på isen. Likt Hobbs är Cottams personlighet och karaktär som klippt och skuret för Osby IK. Hans vilja, engagemang och fantastiska skott kommer med all säkerhet glädja många OIK:are under säsongen.

 

Varmt välkommen

Gemenskap - Glädje - Engagemang

Målvaktsparet klart!
2021-05-21 20:27

Med Daniel Urbanis signatur på kontraktet är OIK:s målvaktspar klart. Sedan tidigare är den unga och talangfulla egna produkten Albin Jönsson klar. Han får nu kampera ihop med en erfaren målvakt som ska ge trygghet. Detta är ett målvaktspar som vi sökt och känner oss trygga med. Med 42 matcher och en räddningsprocent på 91,5 i NCAA (bästa college ligan) kan vi förvänta oss ett stabilt målvaktsspel. Här har vi en målvakt med höga ambitioner, bra karaktär och en härlig personlighet vilket passar som handen i handsken för OIK:s del.

 

Här kommer delar av Daniels egna ord efter signeringen:

I’m excited about the opportunity in Osby & to take this team to its full potential on & off the ice. I know my junior & college experiences will only bring maturity & stability to this group which will translate into a stronger hockey team.

 

I am a large goaltender with very strong lateral movement and a phenomenal technical game. My style is very simple as I am square to the shooter & don’t need to be flashy in order to make the save. I am a very devoted hockey player who is committed to improving his game all the time. I strive to be better every time I am on the ice & push to be the hardest worker. I am a very relaxed person who brings a calm focused mindset to the game.

I believe Osby has endless potential this season & can reach any goal that is set forth. I will strive to bring a competitive nature & a positive mindset for all players to achieve & carry out.

Best regards

Daniel Urbani

Varmt välkommen till Osby IK !

Gemenskap - Glädje - Engagemang

2021-05-15 10:36

Hej

Nu har årets hockeysäsong avslutats och vi vill från ungdomssektionens sida framföra ett stort tack till alla spelare, ledare och föräldrar för en bra, men speciell säsong. Såväl spelare som ledare längtar ju efter att få spela matcher och förhoppningen är att vi ska kunna göra det från starten av nästa säsong.

 

Tills nästa säsong kommer vi att gå in i säsongen med i stort sett lag i alla åldersgrupper, inkluderat J18 samt J20 lag. Det är första gången på många år som detta händer och vi ser fram emot en fantastisk säsong som kan börja likna det normala även när det gäller matchspel.

 

Vi välkomnar även det nya laget som kommer att bildas till hösten, Team 14, som en del av Osby IKs ungdomsorganisation. Vi hoppas att ni ska få en bra start och att en härlig ny grupp med unga spelare bildas.

 

I tillägg kommer Skånes hockey att utöka satsningen på att fler tjejer ska spela hockey med fler nivåer för flicklag. Förhoppningen är att vi inom Osby IK ska kunna ha ett lag även till hösten då man kombinerar flera åldrar i ett lag. Detta blir i såna fall i tillägg till de vanliga lagen som tjejerna spelar i. Mer information kommer till berörda innan nästa säsong.

 

Som det ser ut just nu kommer det även att introduceras nya spelformer inför kommande säsong. De nya spelformerna kommer att gälla för D3-C2 lagen. Mer information kommer innan nästa säsong startar men tills vidare kan ni läsa mer på hemmaplansmodellen.se.

 

Inom Osby IK pågår just en genomsyn av organisationen generellt sett och mer information kommer att komma framöver ang exakt vilka roller som det behövs hjälp med. Men fler personer som engagerar sig inom olika delar av organisationen är alltid välkommet och kommer att krävas, t.ex. marknadsgruppen, arrangemang kring matcher, kioskgruppen osv. Tveka inte utan hör av er om ni kan supporta inom något område, i såna fall är det bara att höra av er till Marcus eller Claes för mer information.

 

Vi vill även passa på att tacka för enkätsvaren som kom in. Detta ger en bra lägesbild både för respektive lag men även för hela ungdomssidan. Med tanke på att vi har gjort denna enkät några år nu så har vi möjlighet att följa upp detta på ett bra sätt år från år och kan fortsätta förbättra alla delar. 

 

Nu ser vi framåt mot nästa säsong samt en härlig uppbyggnadsperiod under sommarmånaderna!

 

Hälsningar från ungdomssektionen

 

Stolarna har kommit!!
2021-05-12 11:51

Nu har de förbeställda solstolarna kommit. De finns för avhämtning på kansliet. Betalning sker i samband med hämtning.

Det finns även ett fåtal kvar att köpa för de som missat att beställa.

 

I dag har kansliet extra öppet mellan 9-19 och stängt torsdag och fredag, därefter som vanligt.

 

Trevlig helg!

FACEBOOK OCH TWITTER
Hockeyskolan 20-21

Nyheter från våra lag
Styrelsen, 06/05 19:23 
Team 08, 27/04 21:35 
Team 10, 05/04 20:34 
Team 14, 27/03 11:10 
Team 10, 26/03 12:51 
Team 10, 21/03 12:10